HTML

Hot topics

  • Leslie Weaver: /Az előző kommentem egy droid kommentjére volt válasz, ami eltűnt.../ (2007.03.18. 16:48) A legtizenkettedik
  • Leslie Weaver: Röviden és tömören akkor egy majom...Sebaj, nincs egyedül ebben az országban... Hogy egy rendkívül... (2007.03.18. 16:43) A legtizenkilencedik

My Blog

A blogom arról a nemgyengén bugos világról szól ami nem csak engem, de mindenkit egyaránt nagy paplanként körülvesz!

Links

2007.03.12. 18:43 Leslie Weaver

A legtizenhetedik

Egyre több a szemét az országban!Eddig is sok volt, de mostanra már végképp elszaporodtak...És ráadásul nem a gyüjtésükre megfelelően EUkonform szemétlerakókban, zöldudvarokban, hanem a szabad ég alatt, a közterületeken, és szinte már mindenhol...Nem, ezek a szemetek amikről most írok nem azok a habzószájú,magukat "forradalmárnak" nevező csőcselék, és nem, nem azok a magukat "értelmes embernek" tartó senkiházi bitang politikusok, hanem az emberek álltal termelt hulladék, amiből van bőven...Még a mennyiséggel lenne a legkisebb baj, mert hát a "nyugat"-hoz képest mi elég kicsinyke előállítók vagyunk ezen a téren, és még ha sok is lenne, hála az égnek egyre modernebb technikák terjednek el a szemét újrahasznosítására még itt a mi ki bugos hazánkban is, ami támogatandó, de mégis vannak olyan emberi szemetek, mert ezekre már tényleg nem tudok mit mondani, akik sajnálnak pár ezer forintot havonta arra fordítani, hogy az álltaluk termelt hulladékot a megfelelő gyüjtőkbe szállítsák, szállíttassák...Komolyan mondom szánalmas emberek élnek köztünk!!!
Miért nem az ilyenek ellen tüntettek kedves kopasz forradalmárok???Miért nem ilyeneket vertek félholtra kedves rendőrbácsik???Miért nem ilyenek ellen hoztok súlyosabb törvényeket "nagyon okos" politikusaink???
Felháborító látni, ahogy a szép környezetet tönkrebasszák az ilyen köcsögök!!!Ha nem tudtok emberként viselkedni, akkor ne is nevezzétek magatokat embernek,és költözzetek ki az emberek közűl,mert itt nektek nincs hely barmok!!!
Az meg már végképp a szánalmas gerinctelenségeteket tükrözi, hogy mindezt éjjszaka csináljátok, mert legalább annyi lenne bennetek hogy nap közben raknátok le a szemeteteket, de hát féltek, és nagyon helyesen teszitek, mert hála az égnek én már egyre több embert ismerek a saját környezetemben is, akik ha elkapnak titeket, akkor már nem igen fogtok onnan elmenni...De nézzétek a dolgok jó oldalát: Az intenzíven nem kell majd vizitdíjat fizetnetek!!!
Értelems emberek, Ti meg kérlek Titeket figyeljetek oda, legalább a közvetlen környezetetekre, és ha ilyen szemétládákat szemétládákkal láttok nem szemétlerakónál, minden kondolkodás nélkül azonnal jelentsétek fel őket, és bár nem elég súlyos a büntetés, de mégis legalább eljárás indúl ezek a senkiházik ellen!!!
Ne legyünk olyan igénytelenek, mint ezek a droidok!!!Ne hagyjuk, hogy a MI környezetünkből is szeméttelepet csináljanak ezek a férgek!!!
LW

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://leslieweaver.blog.hu/api/trackback/id/tr1445788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása