HTML

Hot topics

  • Leslie Weaver: /Az előző kommentem egy droid kommentjére volt válasz, ami eltűnt.../ (2007.03.18. 16:48) A legtizenkettedik
  • Leslie Weaver: Röviden és tömören akkor egy majom...Sebaj, nincs egyedül ebben az országban... Hogy egy rendkívül... (2007.03.18. 16:43) A legtizenkilencedik

My Blog

A blogom arról a nemgyengén bugos világról szól ami nem csak engem, de mindenkit egyaránt nagy paplanként körülvesz!

Links

2007.03.14. 06:54 Leslie Weaver

A legtizennyolcadik

Gratulálok bazze, ismét sikerült a saját farkatokba harapni kígyok!Lázadoztok, fenyegetölőztök a kormány reformjai ellen,mert hogy azok szarba viszik az országot, de kérdem én Ti mennyivel vagytok jobbak?Semennyivel!!!Észre kéne már venni, hogy a hülyeségetek miatt milliárdokat szórnak el a nagy semmire a rendőrök és az egész álam, mert ugye a Ti majomkodásotokat valakiknek biztosítani kell, és az idióta barmok álltal összetört közterületen lévő tárgyakat is pótolni kell valamiből,és ez bármilyen meglepő, a közös pénzből történik, márpedig én nem azért akarok adót fizetni, hogy az ilyen balfaszok szerencsétlenkedését támogassam!!!
Miért nem a saját pénzetekkel játszotok???Kinek van szüksége erre a majomparádéra Viktoron meg Ferin kívül???Segítek: senkinek
Nagyon kemények vagytok hogy fenyegetölőztök, kb mint a sok pöcs arab...Igazatok van, ne a nyugat seggét nyaljuk, DE ne is az arabokét!!!
Arról meg már had ne is beszéljek hogy még Székelyföldről is jönnek a nagymagyarok, hogy támogassák a magyar testvéreiket a harcban,de hogy is van ez?Gibicnek semmi se drága?
Az értelmes többség békében szeretne megemlékezni az igazi forradalmárokról, akik megteremtették annak az alapját hogy lehessen ebben az országban élni, és nem pedig vandál idióták törés-zúzását figyelni, és rettegni a következményektől!!!Erőszak csak erőszakot szül,nem old meg semmit!!!Nem ilyen módszerekkel kéne változást hozni, hanem talán demokratikus fegyverekkel,ha már a demokrácia zászlóját lebegtetitek!!!
LW

Szólj hozzá! · 1 trackback


A bejegyzés trackback címe:

https://leslieweaver.blog.hu/api/trackback/id/tr8146355

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: click through the next site 2018.02.01. 12:27:55

Nők, az egyéjszakás kalandokról - Online Szexshop

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása